GLIMT Interiørarkitekter søker INTERIØRARKITEKT og ARKITEKT.

Vi er på jakt etter dyktige og kreative hoder som er lidenskaplige for faget og som ønsker å bli en del av GLIMTfamilien i Haugesund. Vi ønsker at du har like mye skaperglede som oss til å formidle gode brukeropplevelses, gjennom spennende løsninger innen interiør og arkitektur. Vil du være å utforme fremtidens bolig, arbeidsplass, restaurant eller kulturhus? Du må være selvgående og kunne arbeide i team. Du byr på deg selv, er ansvarsfull og fremoverlent. Du er en god relasjonsbygger som bidrar til godt humør på arbeidsplassen og tillit hos kunden. Du jobber både strukturert og nøyaktig, og du er analytisk i forhold til å tolke kundens behov. Du har et etablert nettverk og kjennskap til leverandører og samarbeidspartnere i bransjen, både hjemme og i utlandet. Du holder deg oppdatert på trender og regelverk og er åpen for utvikling og faglig påfyll. Du elsker utfordringer og gir det lille ekstra.
Du er:
Utdannet interiørarkitekt med kompetanse og god erfaring på prosjekter innen næringseiendommer og offentlig/private bedrifter. Eller utdannet arkitekt med kompetanse og god erfaring på boligprosjekter og privat eiendom. Lidenskaplig og løsningsorientert med gode fremstillingsevner. Opptatt og nyskjerrig på teknologi og sømløs arkitektur, mtp fremtidsrettet bærekraftige løsninger. Engasjert til å veilede våre oppdragsgivere og lede prosjekter gjennom hele prosessen. Selvstendig men og nysgjerrig på tverfaglige fagdisipliner for å oppnå spennende resultater. Åpen for utvikling og nye utfordringer.
Du innehar:
Gode evner til å formidle og engasjere. God på prosjektering og kommunikasjon med kunden og tverrfaglige samarbeidspartnere. Gode 3D visualiseringsferdigheter med programvare som støtter BIM. God kreativitet og lidenskap for faget. God forståelse og interesse for materialbruk, samt kunnskap om BREEAM. Godt humør og byr på deg selv, selv i en hektisk hverdag. Gode egenskaper til å skape helhetlige løsninger og gode brukeropplevelser.
Vi er:
En bedrift i hjertet av Haugesund sentrum med spennende prosjekter innen næring og bolig. Vi har fokus på kundens ønsker og behov, kollegaers trivsel og tverrfaglig utvikling. Vårt mål er at våre kunder vil bli våre beste ambassadører. Vi elsker jobben vår. Vi har stor takhøyde for ideer og inspirerer hverandre og våre oppdragsgiverne hver dag. Du vil være med i et tverrfaglig team som liker å være der det skjer og leverer mer enn kunden forventer. Lønn og ansettelsesvilkår som matcher dine kvalifikasjoner.
Føler du deg truffet? Så bra, da håper vi å høre fra deg snarest!
Søknad med CV, referanseprosjekter og referanser sendes til post@glimtinterior.no Har du spørsmål om stillingene kan du ringe telefon 468 02 818 . Alle søknader behandles konfidensielt og fortløpende. Vi ser for oss oppstart 1. september.
Skroll til toppen